Energiecircus in Nijmegen van 15 t/m 17 september

Het energiecircus van Burgers Geven Energie komt naar Nijmegen. Van zondag 15 tot en met dinsdag 17 september vindt op Plein 1944 een 3-daags evenement plaats, dat volledig in het teken staat van duurzame energie. Kom ook en ontdek wat jij, samen met stadgenoten, kunt doen voor een groene stad.

Zondag 15 september – Publieksdag, 12.00 -20.00 uur

Ons circus opent de deuren van 12.00 uur tot 20.00 uur. Kom binnen en laat je meevoeren. Zie jij een toekomst waarin de energie die we gebruiken duurzaam en van onszelf is? In het Energiecircus ontdek je hoe mooi duurzaam kan zijn.

Doe mee aan Zonnepark de Grift
De toekomst is al begonnen. Onder de molens van Windpark Nijmegen-Betuwe verschijnt binnenkort Zonnepark de Grift. Dit is het eerste Nijmeegse zonnepark in handen van inwoners. Ook jij kunt meedoen én meebeslissen. In het circus vertellen we je er alles over.

Voor meer informatie: burgersgevenenergie.nl