Geen treinen in Elst van 12 tot en met 16 oktober

Samenvatting

In de periode van zaterdag 12 oktober tot en met woensdag 16 oktober wordt er aan het spoor gewerkt rondom Nijmegen en Elst. ProRail verlaagt bij Elst een bovenleiding om de bouw van een viaduct mogelijk te maken. Daarnaast wordt het spoor op de brug over de Waal vernieuwd en vindt rond station Nijmegen onderhoud plaats zoals spoor- en wisselvernieuwing. Tijdens deze dagen is het treinverkeer aangepast en zorgen NS en Arriva voor vervangend vervoer. Reizigers moeten rekening houden met 15 tot 45 minuten extra reistijd. Daarom is het beste advies: voor vertrek, reisplanner check!

Alle werkzaamheden zijn bewust in de herfstvakantie gepland zodat zo min mogelijk reizigers hinder ondervinden. Via verschillende kanalen zijn reizigers afgelopen weken geïnformeerd over de werkzaamheden: naast omroepberichten op de stations hebben vaste klanten informatie thuis en in de trein ontvangen.

Reisadvies

Zaterdag 12 tot en met woensdag 16 oktober
In deze periode is er geen treinverkeer tussen Nijmegen-Arnhem, Nijmegen-Oss en Nijmegen-Mook Molenhoek/Boxmeer. Er rijden NS snel- en stopbussen op het traject Arnhem Centraal – Nijmegen -Oss. Omreizen is ook mogelijk. Tussen Deventer/Arnhem en ’s Hertogenbosch kan worden omgereisd via Utrecht Centraal.

Zaterdag 12 en zondag 13 oktober
Arriva zet bussen in tussen Nijmegen-Nijmegen Heijendaal- Mook Molenhoek.

Maandag 14 tot en met woensdag 16 oktober
Arriva zet bussen in op het traject Nijmegen-Nijmegen Heijendaal- Mook Molenhoek- Cuijk- Boxmeer.

Zaterdag 12 tot en met maandag 14 oktober
Tussen Arnhem Centraal en Tiel rijden geen treinen. Arriva zet bussen in op het traject Elst- Zetten Andelst- Hemmen Dodewaard- Opheusden- Kesteren- Tiel. Tussen Elst en Arnhem Centraal maken Arriva-reizigers gebruik van de NS-bussen.