Adopteer een Boomspiegel

Zaterdag 14 maart 2020 heeft het Wijkplatform Elst-oost de actie ‘Adopteer een boomspiegel’ georganiseerd. Ruim 40 bewoners uit Brienershof, Eshof en de Westeraam hadden zich aangemeld voor deze actie.

 

 

 

 

 

 

De organisatie heeft gekozen de activiteit op aangepaste wijze door te laten gaan. De organisatie heeft de pakketten klaar gezet, zodat de deelnemers de pakketten zonder contact met anderen konden pakken. Het beplanten van de boomspiegel konden de deelnemers alleen doen, waarbij er ook geen contact met anderen nodig was. 

 

Het resultaat mag er zijn! Er zijn ruim 35 Boomspiegels klimaatvriendelijk gemaakt!

 

Namens het wijkplatform willen wij onze sponsors nogmaals hartelijk bedanken voor het mogelijk maken van de actie ‘Adopteer een boomspiegel’.