Onderzoek nut en noodzaak recreatiepark Rijkerswoerdse plassen

Op dinsdag 9 juni laat de Gemeenteraad Overbetuwe zich tijdens een Ronde Tafel Gesprek informeren over nut, noodzaak en haalbaarheid van de plannen voor het aanleggen van een ECO recreatiepark met 55 wooneenheden bij de Rijkerswoerdse plassen. Dat op verzoek van Burger Belangen Overbetuwe. Tijdens Wijkplatform vergaderingen is dat ook al vaker onderwerp van gesprek geweest en zijn bedenkingen geuit of het wel in overeenstemming is met de doelstellingen van Park Lingezegen, de extra belasting van de toch al smalle toegangswegen, eventuele beperkingen van de toegankelijkheid voor wandelaars en de angst dat de huisjes uiteindelijk verhuurd worden aan groepen arbeidsmigranten. Voor het gesprek wordt ook het Wijkplatform uitgenodigd. De vergadering vindt plaats in Het Westeraam, maar bezoekers zijn vanwege Corona niet welkom. Belangstellenden kunnen vanaf 19.30 uur via een live-stream het gesprek volgen: www.raadoverbetuwe.nl