Werkzaamheden Ceintuurbaan in Elst van 31 augustus t/m 4 september

Maandag 31 augustus om 9:00 uur beginnen we met werkzaamheden aan de Ceintuurbaan in Elst. Deze duren t/m vrijdag 4 september.

Bij de kruisingen Weegschaal-Batavorum-Ceintuurbaan en Stier-Mansio-Ceintuurbaan plaatsen we drempels om de snelheid van het verkeer hier laag te houden. Er worden ook borden geplaatst om het verkeer te waarschuwen voor fietsers en voetgangers die willen oversteken.

Tijdens de werkzaamheden is er telkens maar één rijstrook beschikbaar. Het doorgaande verkeer gaat over de andere rijstrook. Verkeersregelaars helpen hierbij. Verkeer vanuit Batavorum of Weegschaal kunnen de andere toegangswegen naar de Ceintuurbaan gebruiken. Fietsers en voetgangers kunnen oversteken bij de kruising Stier-Mansio-Ceintuurbaan.
Werzaamheden Ceintuurbaan