Kennismaken met burgemeester uitgesteld

Bericht van de burgemeester 

Kennismaken in Elst-Zuid, Elst-Oost, Westeraam en Slijk-Ewijk/Loenen helaas uitgesteld 

“In mijn eerste jaar als burgemeester van gemeente Overbetuwe wilde ik in alle dorpen  langskomen om onder het genot van een kopje koffie nader te kennis te maken met  inwoners. Ik vind het belangrijk om gevoel te krijgen bij wat er in de dorpen speelt. Niet  alleen bij officiële gelegenheden, maar ook gewoon zo. Helaas heb ik door het coronavirus  mijn ronde niet kunnen afmaken. Elst-Zuid, Elst-Oost, Westeraam en Slijk-Ewijk/Loenen  staan nog op de planning. Binnen de huidige corona-maatregelen zijn er helaas te weinig  opties om een laagdrempelige en persoonlijke ontmoeting te kunnen organiseren. Ik wil jullie namelijk graag live ontmoeten, juist in deze tijd waarin ik inwoners, ondernemers  en organisaties van Overbetuwe een hart onder de riem wil steken. We moeten het in deze  moeilijke periode tenslotte samen doen. 

We blijven zoeken om de ontmoetingen op een later moment in te halen. Ik zie jullie graag zo  snel mogelijk, zodra het weer kan! 

Houd vol en let in deze tijd extra goed op elkaar, want alleen samen krijgen we corona onder  controle.” 

Hartelijke groet, 

Patricia Hoytink-Roubos