Buurtbus 556 Overbetuwe rijdt voorlopig laatste rit op 11 december.

Helaas slecht nieuws voor u als reiziger. Wij hebben in overleg met Hermes/Breng besloten om tijdelijk de dienstregeling van Buurtbus 556 te stoppen na 11 december 2020.

Buurtbus 556 Overbetuwe hervatte op 30 november 2020 de dienst weer. Onze reizigers wisten ons weer te vinden. Daarvoor zijn wij de reizigers dankbaar.

 

Onze Buurtbus is inmiddels aangepast met een kuchscherm, een ventilatiesysteem met speciale filters en een afzuiginstallatie. Deze combinatie is ingebouwd ten behoeve van de virusveiligheid van chauffeur en passagiers.

 

Echter, deze aanpassingen kennen onverwachte problemen. Het ingebouwde ventilatiesysteem en de afzuiginstallatie maken veel lawaai. Onacceptabel veel lawaai. Daarnaast zorgen deze aanpassingen voor een minder functionerende verwarming.  Niet het comfort dat u van ons verwachten mag. Belangrijk is ook dat onze chauffeurs door de genoemde problemen onacceptabele overlast ondervinden. Wij als bestuur vinden dit niet verantwoord.

 

Inmiddels heeft Breng laten weten dat de door ons gewenste aanpassingen aan de buurtbus niet eerder kunnen plaatsvinden dan eind 2020/begin 2021. Tot die tijd zal Buurtbus 556 niet rijden.

 

Zodra wij meer informatie hebben zullen wij u nader informeren.

 

Het bestuur van Buurtbus 556 Overbetuwe

 

Mocht u nog vragen hebben neem dan contact op met:

Jan van Brakel 06-23064209

 

============================================================================================

 

Met vriendelijke groet

 

Jan van Brakel

BB556 Overbetuwe

06-23064209