Streekmarkt Park Bredelaar op 27 mei

Op zondag 27 mei wordt in Park Bredelaar voor de derde keer Streekfestival Lingezegen georganiseerd. Na de positieve reacties van voorgaande jaren is de streekmarkt dit jaar nog groter, en uitgebreid met een Buitenkook en BBQ Cook-Out. Ook dit jaar is er weer een groot terras met ontspannende livemuziek in de pruimenbongerd. Voor de kinderen is er een boerenhindernisbaan, zijn er stoere timmermannen, schmink en nog veel meer creatieve activiteiten. Kortom, voor iedereen is er genoeg te proeven en te beleven in een ontspannen sfeer.
Op de streekmarkt is er dit jaar wederom ruimte voor een groot aantal verschillende (ambachtelijke) streekproducten en kunst.  Meer dan 30 kramen zijn gevuld met de beste en lekkerste producten. Ook zal er dit jaar weer een parkbiertje worden gebrouwen, wordt er kettingzaagkunst gemaakt en zijn er aaibare boerderijdieren. Naast de streekproducten zijn er ook weer diverse ambachtelijke demonstraties en activiteiten.
Nieuw dit jaar is de cookout, de Buitenkook en BBQ cookout is een buitenkookwedstrijd met circa 15 deelnemers. Het thema van de Cookout is “Kids”. Deelnemers zullen, naast een vrij gerecht, een gerecht maken door of voor kinderen. Bezoekers van het streekfestival kunnen zich laten inspireren bij de cookout en lekker proeven van de creaties van onze fanatieke buitenkokers.
Het streekfestival wordt georganiseerd door park Bredelaar en haar partners. Entree voor het festival kost 3 euro voor volwassenen en 2 euro voor kinderen, parkeren is gratis. Voor meer informatie kunt u terecht op onze facebookpagina of op parkbredelaar.nl

 

FB pagina’s:
Streekfestival: https://www.facebook.com/events/1267032016743091/
Coukout: https://www.facebook.com/events/153940185312485/
Park Bredelaar: https://www.facebook.com/parkbredelaar/