Advocatenspreekuur: voor iedereen met een juridische vraag

Advocatenspreekuur: voor iedereen met een juridische vraag

 Heeft u een juridische vraag of probleem? Dan bent u van harte welkom bij het gratis advocatenspreekuur in Triade in Elst. Dit spreekuur wordt in samenwerking met ‘Rechtsbijstand op locatie’ en het Sociaal Kernteam Overbetuwe mogelijk gemaakt. Het advocatenspreekuur is voor iedereen uit de gemeente Overbetuwe toegankelijk. Een afspraak maken is niet nodig.

Wanneer?
We starten op donderdag 23 augustus van 17.30 tot 19.00 uur. Daarna houden we ons spreekuur om de week (de even weken) van 17.30 tot 19.00 uur.
Waar?
Graag zien we u bij Triade, Prins Hendrikstraat 5A Elst in de ruimte van het Sociaal Kernteam.

 

Contact.
Neem voor meer informatie contact met ons op via e-mail: info@rechtsbijstandoplocatie.nl.

Tip
We kunnen u het beste van dienst zijn wanneer u de eventuele stukken die betrekking hebben op uw kwestie, vraag of probleem meeneemt.

“Rechtsbijstand op locatie” is opgericht door gedreven Gelderse advocaten, die vinden dat het recht toegankelijk moet zijn voor een ieder. Rechtsbijstand op locatie heeft als doel om op verschillende locaties in Gelderland. Nu dus ook in Elst.
Deze spreekuren vinden plaats op een voor de rechtzoekende laagdrempelige locatie. Iedereen met een juridische vraag  of probleem kan binnen lopen zonder dat daar gelijk kosten of verplichtingen aan vast zitten. Tijdens dit spreekuur kunt u uw vraag stellen aan een van de aanwezige advocaten of juristen. Daar waar mogelijk krijgt u ter plekke advies. Indien dit niet tot de mogelijkheden behoort wordt uw kwestie, vraag of probleem op een later moment, via telefoon, mail of een doorverwijzing naar een specialist afgehandeld.

“Een gratis spreekuur waarbij mensen gewoon binnen kunnen lopen. Zonder dat de teller gaat lopen. Zonder dat de portemonnee direct getrokken moet worden. Met de wetenschap dat uw kwestie, vraag of probleem serieus genomen wordt.”