55 vakantiewoningen op Pitch en Putt terrein?

Op zaterdag 27 oktober zijn de plannen m.b.t. het oude Pitch & Putt terrein op de hoek Kerkstraat / Rijkerswoerdsestraat getoond tijden een inloopbijeenkomst. Het is de bedoeling, dat er in totaal 55 vakantie huisjes gebouwd worden en een groepsaccommodatie. Een paar huisjes worden als boomhut gebouwd. Op de foto is de uitwerking van fase 1 te zien.

Dat het terrein weer in gebruik genomen en dus verzorgd gaat worden is positief, maar 55 woningen vinden we toch wel veel. Dat trekt erg veel verkeer aan. Op de Kerkstraat is alleen bestemmingsverkeer toegelaten en dat is het verkeer naar het vakantiepark natuurlijk. Ook de Rijkerswoerdsestraat is een smalle straat waar elkaar passeren al lastig is en daar moet het vooral niet nog drukker worden. Een aantal omwonenden is ook bang, dat 55 huisjes kort durend verhuren lastig zal zijn en dat arbeidsmigranten ( Polen en Bulgaren bijv) of statushouders daar voor een langere periode worden gehuisvest. In de onmiddellijke omgeving, op de Breedlersestraat 7, is namelijk ook al camping De Grote Bredelaar gevestigd.