Vernieuwd plan bij Pitch & Putt Rijkerswoerdse plassen

Op 27 oktober 2018 is een plan gepresenteerd voor een park van ongeveer 50 recreatiewoningen rond de Oostelijke Rijkerswoerdseplas en op het oude terrein van Pitch&Putt. Daarop zijn een aantal reacties gekomen van omwonenden en ook namens het Wijkplatform. Op 1 mei 2019 kregen we een gewijzigd plan voorgelegd via onderstaande email. Daarmee willen we ook U informeren:

“Middels dit bericht willen wij u op de hoogte brengen van het officieel online gaan van de informatiewebsite over de nieuwe plannen op het voormalige Pitch&Putt terrein aan de Kerkstraat in Elst. Op www.degroenewoerd.nl kunt u alles vinden met betrekking tot deze nieuwe plannen. Op de informatie bijeenkomst van 27-10-2018 of via een andere weg heeft u aangegeven op de hoogte te willen blijven van de ontwikkelingen en aankondigingen. Via het kopje ‘nieuws’ https://www.degroenewoerd.nl/nieuws zullen wij nieuwe ontwikkelingen in het proces of actuele informatie delen. Indien u op de hoogte wil blijven houdt dan deze pagina op de site goed in de gaten. Wij hopen u zo voldoende te informeren.

Met vriendelijke groeten,

Leon Gouman,  Eco Bouwprojecten”