Wegafsluiting Rijksweg Noord 11 op 12 september

De Rijksweg Noord is van 11 september 19:00 uur tot 12 september 6:00 uur afgesloten voor al het verkeer in beide richtingen tussen huisnummer 117 tot en met de kruising met de Ceintuurbaan. Aanwonenden van Rijksweg Noord kunnen hun woning bereiken in overleg met de verkeersregelaar.

Op 13 september om 19:00 uur beginnen de weekend werkzaamheden rondom Rijksweg Noord tussen huisnummer 97 en 115. Rijksweg Noord is dicht voor al het verkeer in beide richtingen. De 1e Weteringsewal is vanaf de Rijksweg Noord niet bereikbaar. Fietsers kunnen wel langs de werkzaamheden rijden. Op maandagochtend 16 september om 6:00 uur is Rijksweg Noord en de kruising met de 1e Weteringsewal weer bereikbaar voor al het verkeer.

Tijdens de werkzaamheden is er een alternatieve bus regeling. Voor meer informatie en de aangepaste reistijden verwijzen wij u door naar de website van de busmaatschappij: www.breng.nl.