Overweg Rijksweg Noord afgesloten voor 2 maanden.

Omleiding via Grote Molenstraat vanaf 4 oktober
Tijdens de werkzaamheden kan het autoverkeer in de richting van Arnhem niet veilig langs het werkgebied halverwege tussen de spoorwegovergang en de Griegstraat. We stellen daarom éénrichtingsverkeer in op dit stuk van de Rijksweg Noord (tussen de Griegstraat en de spoorwegovergang) richting het centrum van Elst.
Het doorgaande autoverkeer wordt hiervoor vanaf de kruising met de Griegstraat omgeleid via de Grote Molenstraat. Deze ingrijpende omleiding voor het doorgaande autoverkeer is nodig om te zorgen dat fietsers veilig de weg op kunnen. Hij start op vrijdag 4 oktober en duurt ongeveer
twee maanden. Dit is afhankelijk van de voortgang van de werkzaamheden. Op de projectwebsite is de omleidingsroute aangegeven. Als verkeersmaatregelen zijn er niet alleen extra verkeersborden, maar ook een aantal verkeersbegeleiders ingezet bij kruisingen en oversteekplaatsen op de Rijksweg Noord. Voor de fietsers nemen we speciale maatregelen, zodat deze wel in twee richtingen op de Rijksweg Noord kunnen blijven rijden.

Klik hier voor de hele tekst van deze bewonersbrief.

Hier vindt U alle informatie over tunnel en viaduct.