Nieuwe doortraproute Elst

De doortraproute Elst vindt je hier.

De Doortraproutes zijn bedacht door Fietsersbond-fietsdocenten Karin Broer en Jetty de Vries in het kader van het landelijke programma Doortrappen, een initiatief van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat om de oudere fietser langer veilig te laten fietsen. Alle routes zijn gemaakt door vrijwilligers van de Fietsersbond. Om te checken of fietsers de Doortraproutes als aantrekkelijk en veilig ervaren, hebben tientallen oudere fietsers de routes getest. Komt u toch een fout of probleem tegen? Mail dan naar doortraproute@fietsersbond.nl.

De routes op telefoon of GPS

Alle Doortraproutes zijn ook op uw telefoon te gebruiken, download hiervoor de Fietsersbond Routeplanner-­app in de App Store of Google Play. Een GPX­-bestand voor uw GPS-­apparaat vindt u op de routepagina.