Fietspad Groenestraat eindelijk doorgetrokken

De Groenestraat liep tot de aanleg van de Olympiasingel door tot sportpark de Pas. Daardoor was het voor fietsers die vanaf Brienenshof naar het sportpark of richting Nijmegen wilden niet langer mogelijk om die weg te nemen. Al snel was er een sluippad ontstaan door de wildernes. Bij regen was het een blubberpad. Al vele jaren heeft het Wijkplatform en de Buurtvereniging Brienenshof gevraagd om de weg toch weer geschikt te maken voor fietsers. Omdat de weg deel uitmaakt van de nog te bouwen wijk De Pas en er over een kort traject een breder fietspad aangelegd moest worden werd dat steeds uitgesteld. Nu heeft wethouder Jan van Baal toestemming gegeven om op korte termijn het pad toch weer door te trekken. Nog heel even wachten dus. De foto van het begin van de weg is van 10 jaar geleden alweer.