Speelveld Kalmoeslaan aanpakken

Op 9 en 10 maart 2018 is het weer NLDoet. Op zaterdag 10 maart willen we tussen 14.00 en 16.00 uur met een aantal vrijwilligers het nog kale speelveld tussen de Floralaan en Kalmoeslaan in Elst-Westeraam gaan aanpakken.
We hebben de gemeente gevraagd om het zigzagpad wat aan te passen. Op het pad rijden veel kleine kinderen en die kunnen gemakkelijk in het water van de Prinsenzeeg raken. Daarom willen we tussen het pad en de zeeg een beukenhaag gaan aanplanten. Dat voorkomt het te water raken van de kinderen en ook van de bal van de voetballers. Voor de aanschaf van de 400 beuken hebben we een aanvraag bij het Oranjefonds ingediend.

Het is de bedoeling om die middag ook te inventariseren bij de bewoners welke invulling van het speelterrein ze graag willen. Na inventariseren van de wensen gaat een kleine groep bezig met het uitwerken. Op een later moment kan voor een van de concepten gekozen worden.

Voorlopig hebben we al €3.300,- beschikbaar van Kracht van de Kernen en een gift van het Wijkplatform. Daarnaast willen we via fondsenwerving aanvulling genereren van het budget.

Meehelpen? Klik hier om je aan te melden.