Oranjefonds. Collecteer in eigen buurt voor jullie eigen sociale doel

Elke straat of buurt in Elst-Oost + De Helster kan een sociaal project of -activiteit financieren via de collecte van het Oranjefonds.

De Stichting Wijkplatform Elst-Oost heeft dit jaar de rechten voor de Oranjefonds collecte 2018 voor onze wijk (Brienenshof, Stationsgebied, Eshof, Westeraam en industrieterrein) + de wijk De Helster. Het Oranje Fonds versterkt projecten die mensen echt met elkaar verbinden. Dat doen ze met geld, aandacht en advies.
De collecte is van 22 t/m 26 mei 2018.
50% van het geld dat met deze collecte wordt opgehaald,  krijgt het Wijkplatform terug voor de besteding aan lokale sociale doelen en projecten. De andere 50% is voor goede doelen van het Oranjefonds.
Wij doen hierbij een oproep aan vrijwilligers om je aan te melden. Wij bieden de mogelijkheid om 50% van het aandeel dat jij hebt opgehaald, te besteden aan een eigen sociaal doel in jouw straat of buurt. Meld je aan via email bij: info@wpelstoost.nl.