NLDoet: bewoners Kalmoeslaan en Floralaan in actie

Ruim 20 bewoners waren hier actief op 10 maart tijdens NLDoet. Bewoners willen dat het veld tussen de

Kalmoeslaan en de Floralaan in Elst-Westeraam wordt ingericht als speelweide voor de kinderen. Het pad langs de Prinsenzeeg vormde een risico voor de kleinere kinderen en moest worden verlegd. Dat verleggen kan nog een paar dagen duren, want de vorstperiode gooide roet in het eten. Gelukkig kon alvast wel de beukenhaag worden aangeplant. Met geld van NLDoet konden 400 mooie beukenboompjes worden aangekocht bij Knuiman in Oosterhout.

De weergoden waren ons gunstig gezind, zodat we met veel ouders en kinderen de boompjes konden planten. Na afloop was er ruim de tijd om onder het genot van koffie/thee/frisdrank of een biertje terug te kijken naar de mooie juist geplante beukenhaag. Bovendien werden door Forte Welzijn 2 mooie Droom! appeltaarten gebracht. Die vonden gretig aftrek.