Gratis Advocaten spreekuur

Sinds augustus houden Sanne Striekwold, Petra Breukink en Bianca Willemsen om de week bij Triade in Elst een gratis advocatenspreekuur. Petra: “Dat doen we omdat we het idee hebben dat er behoorlijk wat mensen zijn die niet de juridische hulp krijgen die ze nodig hebben. Ook is er een hoge drempel om naar zo’n sjiek kantoor te komen.” Ze hebben al een hoop aanloop. Lees hier het hele interview: http://bit.ly/2BwBEGS

Het gratis advocatenspreekuur is om de week (in de even weken) bij Triade in Elst, Prins Hendrikstraat 5A. Het is op donderdag van 17.30 tot 19.00 uur in de ruimte van het Sociaal Kernteam. Dit spreekuur wordt in samenwerking met het Sociaal Kernteam Overbetuwe mogelijk gemaakt. Iedereen uit de gemeente Overbetuwe kan er naar toe. Een afspraak maken is niet nodig. Meer weten? Neem dan contact met hen op via e-mail info@rechtsbijstandoplocatie.nl of tel. 06-11250711.   Op de foto Sanne (links) en Petra.

Volgende spreekuren op donderdag 27 december 2018, 10 en 24 januari, 7 en 21 februari 2019