Polikliniek Rijnstate komt definitief naar Elst

Vandaag, 7 februari is het akkoord ondertekend, dat de polikliniek van Rijnstate naast het treinstation in Elst gebouwd gaat worden. Wim van Harten, voorzitter van de Raad van beheer van Rijnstate kwam daarvoor naar Elst. Op de foto wethouder Wijnte Hol en Wim van Harten. Het is de bedoeling dat in 2021 de eerste schop daarvoor de grond in gaat.

De bouw gebeurt in twee fasen, zodat na 6 jaar het geheel compleet is. Het eerste deel wordt het dichtst bij het station gebouwd en na een aantal jaren volgt deel 2 richting de Spoorlaan. Dat de bouw in twee delen gebeurt, heeft onder andere te maken met financiering door de zorgverzekeraars.

Het hele bericht op de website van de gemeente vindt U hier.

Op de plaatjes hieronder links de eerste en rechts de eind fase.